Bemutatkozás

Társaságunk 2003-ban alakult, alapítója és 100%-os tulajdonosa Budapest Főváros XI. kerület Önkormányzata.

A tulajdonos Önkormányzat 2006-ban a Zsombolyai utca 4., majd 2007-ben a Zsombolyai utca 5. szám alatti ingatlant a Zsombolyai Kft-be apportálta. A Társaság a két épület felújítására összesen 6 072 000 euró hitelt vett fel, a megújult épületek 2005-ben, illetve 2007-ben kerültek átadásra. A két épületet Újbuda Önkormányzata bérli és a bérleti díjak a hitelek törlesztését fedezik.

   

Az Újbuda Önkormányzatával kötött Szolgáltatási és üzemeltetési szerződés alapján Társaságunk végzi a Zsombolyai utca 4. és 5. számú épületek, és az önkormányzati tulajdonú Bocskai út 39-41. szám alatti épület üzemeltetését, szolgáltatásainak biztosítását. Az épületek üzemeltetése magában foglalja a biztonságos működés feltételeinek biztosítását (tűz- és munkavédelem) berendezések karbantartását, a rendszeres nappali és éjszakai takarítást, az őrzés-védelmet és a portaszolgálatot, az önkormányzati rendezvények szervezését, lebonyolítását. A saját tulajdonú épületek esetében a közmű- és energiaszolgáltatás ellenértékének kiegyenlítését, igény szerinti bútorbeszerzéseket és felújító beruházásokat.

  

Esetenként Újbuda Önkormányzata megbízásából nagyobb volumenű generál kivitelezés lebonyolításával is foglalkozunk a XI. kerületben.

  

Társaságunk, mint projektmenedzser részt vett az Újbudai Kulturális Városközpont kialakításában, illetve több kerületi óvoda energetikai korszerűsítésében is.

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA